Chrome Pointer

Ut på tur

   Esme och Nordsvensken Corinne


OneInnocentBunny

Hej Esme~
Jag och min kompis kom på nåt nyligen som jag tror skulle kunna göra ett intresant inlägg och det är raserna på soul riders hästarna!
Enligt samlings boken så är både Tin-Can och Starshine Jorvikiska Urhästar vilket skulle förklara Starshines blå man och svans men också ställa frågan vad är hans andra färg? och vad med Tin-Can? är det hans naturliga färg eller hans vilda färg vi ser? och hur ser hans andra form ut? Concorde är också presenterad som ett Svenskt varmblood har han altid varit det eller är det bara nu när han är nyfödd?

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.