Chrome Pointer

Tillbaka i Purple Pony

   Butiken Purple Pony i Jorvik Citys Galleria är en av de coolaste butikerna på hela Jorvik, och jag var så sjukt taggad på nya grejer där!
 
   Esme på besök!
 
   Tidigare har butiken stått helt tom, men nu finns Syntax på plats (för han är en typisk en som gillar serier och liknande) tillsammans med en flicka som står i kassan.
 
   "Syntax is that you?"
 
   Det som finns att hitta nu är två dösnygga piratset, ett par alvöron som anpassar sin färg efter ens egen hudfärg plus tre plushies att ha i sadelväskan! Regnbågshästen gavs ut i en värdekod för ett bra tag sen, men nu finns chansen att skaffa sig både den samt dess två kompisar. De föreställer ju förstås de senaste Jorvikiska Urhästarna som släpptes!
 
 
 
   Jag älskade de nya sakerna och vill redan ha meeer x) Synd att det inte blev någon cool pirathatt också, men kanske i framtiden?


Lottie Snöfödd

Setten är riktigt snygga!
Synd bara på de engelska tränsen till settet.

Jag köpte ju det mesta direkt. Så jag är en kyrkråtta nu, haha. De får sluta göra si fina saker, jag har ju knappt råd =P

Eli

Hej! Har sett alvöronen på andra spelare och är helt kär! Men jag kan verkligen inte hitta de i butiken (purple pony), har letat överallt! Var finns dem? Tack på förhand <3

Svar: De är i butiken, du måste bara klicka dig vidare till nästa sida för att se mer där.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.