Chrome Pointer

Rise of Berk

   Jag har börjat spela Rise of Berk (igen). Jag kommer inte in på det via min iPad längre så jag gav upp trots att jag lagt lite pengar på spelet och nu spelar jag på ett nytt konto genom Bluestacks.
   Det är ett klassiskt managementspel, där man bygger sin egen ö med drakar. Något jag gillar starkt med spelet är att man kan klara sig i princip helt utan att köpa något i det (för priserna är HÖGA), något jag ogillar är lootboxsystemet.
 
 
 
   Man skickar ut Toothless på resor där han utforskar öar, och då han kommer tillbaka har han med sig antingen fisk (för att mata drakar med), trä (för att bygga saker med), något samlarföremål man kan byta in mot spännande prylar eller till och med ett dragägg.
 
 
 
   Ovan ser ni hur Berk såg ut då jag hade Toothless på level 5... just nu är han på level 24. Jag hade kommit rätt långt på mitt förra spel, han var på lvl 110 och jag hade tre legendariska drakar.
 
 
 
   Man kan även skicka ut Hiccups vänner på äventyr och resor för en ännu större chans att få hem drakägg eller annat skoj. Det roligaste tycker jag är då man får ett card pack, eftersom man får en blandad kompott av grejer i ett sånt. Samtidigt är det riktigt surt då man får en drake man redan fått typ fem ägg av då man bara vill ha en Timberjack... (Jo, jag är tidigt i spelet, men jag fick en Shockjaw häromdagen!) Att få ett pack gratis är nice, men det går också att köpa packen för (oftast) minst 50 kr. Avskyr sånt där, då man faktiskt inte vet vad man betalar för och det är en stor risk att man får dubletter av grejer man redan har. Huga!
 
   Nu spelar jag Rise of Berk en kort stund varje dag och försöker få ordning på mina drakar, haha. Det går så sjuuukt segt såhär i början då man inte har byggt klart sina första två fiske- och skogshuggarstugor!
 
   Har ni testat Dragons: Rise of Berk och vad tyckte ni isf om det?


Vilda Snownight

Jag spelade det för typ 2 år sedan och kom rätt så långt, men sedan köpte jag en ny telefon och spelet kunde inte överföras, så då förlorade jag intresset. Jag älskade dock spelet eftersom att HTTYD är mina favorit filmer.

Du har inspirerat mig så nu har jag laddat ned det och ska börja om nu! Det har ändå kommit rätt många nya grejer sedan jag slutade, så det blir nog inte alltför tråkigt :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.