Chrome Pointer

New in!

   Är det bara jag som har SJUKA problem med Blogg.se just nu? Går knappt att klicka någonstans i publiceringsverktygen utan att bli utkastad till startsidan
 
 
   Jag avskyr att få reklam uppkört i fejset då jag scrollar igenom Instagram - jag följer ju de jag följer av en anledning, jag vill inte bli utsatt för extra reklaminlägg mellan de poster jag faktiskt vill se. Men idag dök ett inlägg upp som jag faktiskt INTE avskydde vid första ögonkastet och jag köpte till och med deras produkt!
   Det som gällde var Cable Bites, vilket är små djur av gummi som man sätter på laddningssladden till mobilen för att skydda den från att böjas och därmed förlänga livslängden på den. Plus att de är supersöta! Jag köpte tre stycken - en till jobbet, en till datorn här hemma (där jag oftast laddar mobilen) och en till laddaren jag alltid tar med mig då jag är ute på språng. Nu var de alla till nedsatt pris, hela reklamen gick ut på att man skulle handla under deras rea. Funkade ju på mig, heh... Nejmen det var lite impulsköp, jag brukar verkligen inte köpa sånt här. Dock har jag lovat mig själv att fylla mitt hem med roliga nördgrejer som både är fina och som jag har nytta av, så why not!
   Paketet utlovas vara hemma hos mig inom 2-4 veckor, ska bli riktigt spännande att få hem de här! Vilka tre figurer jag valde får ni se då jag väl fått hem paketet ;)
 
   Om ni är nyfikna på att skaffa en egen har ni länk till företaget HÄR!
 
   Bild från Cable Bites hemsida 






Renee Eveningknight

Därför bloggar man via Weebly! ;)
Nejmen, blogg.se är bättre än weebly att blogga med egentligen men tycker om weebly ändå, hur som helst lät dem där små djuren jätterbra, så ska definitivt gå in och kolla!

Stina Prettysten

Jag har sett att Haley Rainstorm har uplevt problem med blogg.se
Länk till hennes blogg(jag vet inte hur man gör för att man ska kunna klicka på länken) http://ssohaley.blogg.se/

Minna Silverhill

Köpte också ett litet gummidjur att ha på laddsladden! Dock lite onödigt, eftersom att jag har samsung och har köpt en ny lite mer rejäl laddsladd som borde klara sig även om det sitter en gummibit där. Men de var sjukt söta, och ett bra sätt att känna igen sin laddare! Lite tråkigt att de bara passar till Iphone dock, så hajen jag köpt inte biter i själva telefonen utan i den tjockare delen av sladden (precis innan sladden tar slut).

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.