Chrome Pointer

GUUUUUYZ

   HALLÅ! Jag har haft begränsat internet på min semester och först nu har jag sett Comic Con-trailern för Crimes of Grindelwald (medan jag vaggade fram och tillbaka i datorstolen, frenetiskt klappande på min kattvaktarkatt som säkert undrade om jag totalt tappat det) - ASSÅ HERREGUD ÄR DET HÖST SNART ELLER?! (Det är typ höst eftersom alla gräsmattor i landet är totalt sönderbrända och alla träd är döende... vilken skitsommar!)
 
   Jag är så otroligt taggad på den här filmen! Dock finns det några enorma frågetecken - typ "är Dumbledore vikarie i DADA för visst kan de väl inte ha ändrat hela hans backstory?" och "What's up with Credence som typ dog i förra filmen?" och "NÄR FÅR VI SE MER AV NIFFLAREN?!?!" Jag tror verkligen det här kan bli årets film, kan knappt vänta!
 


Vilda Snownight

SÅ TAGGAD! Den ser så awesome ut. Och Nicolas Flamel!

Vikare? Men har var väl DADA lärare innan han blev rektor så det makes sense eller?

Svar: Nope, han lärde ut förvandlingskonst och har aldrig varit lärare i DADA enligt vad som idag finns nedskrivet om honom!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.