Chrome Pointer

Förberedelser till tusen

   Jag har typ bara preppat inför min stundande semester idag, förutom lite Pokémonspelande medan jag väntade på att en tvättmaskin skulle bli klar. Effektiv dag!
 
   Jag har spelat in ett par nya avsnitt av SSO Ride Through också. Medan jag börjar hamna på ett kul ställe i serien med rätt mycket huvudstory framför mig börjar jag känna lite halvskräck inför tanken på att det inte är så himla mycket kvar att spela. Asså visst, jag har kvar all arkeologi, Ricky (och med honom även Jamie Olivetree), Hayden och Alberta, familjen Rockwell, majoriteten av Nightdust-storyn, rätt mycket fiske, ett par hemliga uppdrag och lite ryktesgrejer som fjordingar - men sen är det inte mycket mer. VAD SKA JAG GÖRA MED MITT LIV SEN?
   Skämt åsido, det kommer ju nya grejer till spelet precis varje vecka, men det är en sån lyx att ha så mycket att göra i spelet. Sen finns det mycket jag nu vill spela om på nytt med en ny karaktär, eftersom saker uppdateras så mycket i spelet.
 
   Har ni spelat om Star Stable med en ny karaktär någon gång eller spelar ni enbart på en karaktär?
 
   Esme och Madison på upptåg


Stina Prettysten

Jag har spelat på en och samma gubbe sedan jag började spela i augusti förra året. Dock har jag skapat ett till konto men det var mest för att prova funktioner som t.ex. värva en vän funktionen!

Delfina

Har tänkt utnyttja mig av erbjudandet om 4000 sc med sr så fort jag hinner, för är jättetaggad på att spela om gamla uppdrag. Jag spelade till level 11 på tre dagar när jag ville hinna med så mycket av spelet som möjligt (jag var en stackars gratismedlem som fick tre dagar gratis star rider) och det var några år sedan, så de uppdragen minns jag inte ett dugg av. Och uppdragen i Dinodalen! Dinodalen är mitt absoluta favoritområde (nog kanske också för att jag började spela då det släpptes och gick och drömde om att få rida dit medan jag höll till i Moorlandstallet som den stackars icke-star ridern jag var) men hur som helst är jag riktigt taggad på att göra om uppdrag.

Hanna Hawkfoot

Har skapat ett till konto för jag vill verkligen spela om, men just nu har jag inte råd med Lifetime så köper nån vecka då och då när det inte händer så mycket i spelet så jag ändå har något att göra :)

Charlotte Masterwater

Jag skaffade en till karaktär ungefär ett år efter att jag började spela eftersom jag inte hade något att göra. började spela hösten 2015 och gjorde allt jag kunde varje dag. På ungefär två månader hade jag gjort alla uppdrag och alla rykten som fanns i hela spelet så jag ville ha mer att göra. Nu på senare tid har den karaktären bara fått stå och damma eftersom jag inte orkat ta tag i alla rykten men nån dag ska vi göra det också. xD

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.