Chrome Pointer

De nya huvuduppdragen

   Igår spelade jag igenom de huvuduppdrag som kommit under de senaste tre veckorna! Jösses, även fast jag har sett andra spela igenom dem innan (visserligen medan de fortfarande är halvfärdiga) och vet precis vad som ska hända blev det nästan lite känslosamt mot slutet. Vilken resa! Jag ska prata mer om saken, men det blir vid senare tillfälle, fyi. Har en massa annat som måste ordnas först!
 
 
 


Lilly Underwood

Ja gud, den där scenen var lätt det sötaste jag någonsin sett på Jorvik xD

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.