Chrome Pointer

"Tävling" till nästa videoserie

   Nästa videoserie på min engelska YouTube, som kommer postas någonstans mellan söndagarna då det förstås är Starshine Sunday, blir en engelsk Let's Play genom My Horse And Me. Exakt när den börjar vet jag inte riktigt än, men det lär väl sätta igång då jag är färdig med Stallets Hemlighet på min svenska kanal.
   Att jag ska välja häst själv så som jag gjorde får några år sedan då jag spelade det här på svenska vore rätt trist, så därför har NI möjligheten att välja häst åt mig!
   Jag är ute efter en pälsfärg, en manfärg och ett namn. Den som föreslagit namnet jag väljer kommer få en shoutout i videoseriens första avsnitt.
 
   För att lämna en kommentar och vara med, klicka här!
 






Tindra Silverheart

jag såg dig i kamratposten idag! det var en kul liten överraskning!

Svar: Ja, det var verkligen oväntat! Trodde väl aldrig jag skulle bli ett horoskop...
Esmeralda Silverforce

Julia Widwell

Färg: overo 1 Man och Svans: mörkbrun

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.