Chrome Pointer

Spel som väntat länge

   Igår kväll började jag spela Sherlock Holmes: The Devil's Daughter, som jag köpte på Steam för ungefär ett år sedan men inte spelat eftersom min tidigare dator var fullkomligt hopplös. Det här spelet är låååångt från vad jag vanligtvis spelar, men det gör det också väldigt intressant. Än så länge har jag haft sjukt kul med det!
   Jag spelade i gott och väl två timmar och tiden bara flög förbi innan jag blev riktigt febrig igen (har varit febrig under hela julen) och behövde avsluta, och då hade jag redan suttit i fem minuter och varit riktigt irriterad över att gång på gång drunkna i ett träsk så det passade väl rätt bra. Ska bli jättekul att fortsätta genom spelet, men jag kommer nog göra det mot helgen då jag kan börja redan på morgonen. Jag undviker ju i vanliga fall spel där man kan dö/bli jagad och jag blev lite för stressad av att spela det här på kvällstid, haha.
 
   Holmes och Watson
 
   Jag har btw flera gånger fått frågan om det är gratis att skaffa sig ett konto på Steam och svaret är JA, det är det. Och det är verkligen värt det också!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.