Chrome Pointer

Jag kommer bli SÅ fattig...

   Kan The Sims sluta upp med att släppa nya, coola grejer? x) Jag är ju en samlare och vill verkligen ha ALLT i såna här spel, så jag är så illa tvungen att köpa både tvättpacket och det där som jag misstänker kan ha något att göra med utforskning av myter/legender särskilt bundna mot Sydamerika. Denna teaser kom ut på The Sims officiella Instagram igår.
 
   Av alla pack i The Sims 4 tycker jag att bowlingpacket är det som är MINST prisvärt eftersom det är så otroligt inriktat bar på bowling (personligen hade jag tyckt det passat bättre som en del i packet med träningsprylar), men om det där game packet är ens hälften så bra som det med vampyrer... då kan det allt bli spännande!
 
 
 

Check out what’s coming to #TheSims4 this quarter! 💚 💚

Ett inlägg delat av The Sims (@thesims) 2 Jan 2018 kl. 10:15 PSTKom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.