Chrome Pointer

Ett problem med YouTube

   I natt fick jag ett mail från YouTube som glatt förkunnade att min nya YouTube-kanal enligt deras helt nyinförda regler är för liten för att jag ska kunna tjäna pengar på den. Tidigare gällde att om man fick ett visst antal visningar och ett visst antal prenumeranter inom x antal dagar kunde man börja tjäna pengar på kanalen, men nu har de ändrat om så att kanalen måste ha upp nått minst 4000 visade timmar(!) plus 1000 prenumeranter inom loppet av ett år för att man ska kunna tjäna pengar på den.
 
   För mig som har YouTube som ett extra jobb (och betalar rejält med skatt på allt jag tjänar) var det här mailet jättejobbigt att få - det här omfattar bara min engelska kanal, men jag har byggt och planerat den enligt deras gamla betalningsmodell för att helt enkelt få betalt för mitt jobb, men nu måste jag lägga om strategi för att få något tillbaka för det jag gör.
   Det som i det hela är otroligt är att jag inte är långt från målet; sedan jag startade kanalen för några månader sedan har jag nått upp i 3940 visade timmar och det har jag bara er att tacka för! Jag har alltså inte mycket kvar för att nå upp till målet och därmed vara "safe" i åtminstone ett år, men de sista 60 timmarna måste uppnås innan slutet av februari.
 
   Jag skulle uppskatta något enormt om ni ville spendera lite tid med att se mina videor på min engelska kanal för att nå upp till visningmålet - det hjälper bara ni har igång en video på mute på någon flik ni har uppe i er internetbrowser, allt hjälper här. 
 
  Evinnerligt tacksam för allt stöd och ni hittar kanalen som behöver ert stöd genom att klicka här!
 
 
 


Dasha Coldhall

Åh, nu ska jag tillbringa nästa hela dag åt att kolla på dina videos pp din engelska yputube-kanal x)

Delfina

Ska se till att ha dina videor på repeat i bakgrunden när jag är i skolan och ändå har datorn för att skriva på! Tråkigt att de ändrat, men tur ändå att du inte har så många timmar av visningar kvar innan du når målet.

Sara

I'm on it! Tråkigt att det inte blev som du planerat men skönt ändå att vara så nära målet som ska uppnås :) Tänkte ändå sätta mig och levla ett tag på sso så då funkar det ju alltid att ha en video i bakgrunden ^^

Ines Riverhope

Vad tråkigt att de har ändrat, allt ditt jobb som ligger bakom videorna borde du verkligen få betalt för! Har dina videor på just nu, både på mobilen, iPaden och datorn. Hoppas verkligen du når upp till målet, det förtjänar du verkligen!

Kendra Mouselee

Så klart man hjälper till, har satt på dina videos i bakgrunden på min stationära dator, min bärbara, mobilen och ipaden! Med tanke på hur välgjorda och välplanerade dina videos alltid är så borde det vara en självklarhet att du ska få betalt också!

Sandra

Såklart så hjälper man till :) Det är inte kul när sånt händer p..p Vill inte lägga ner pengar på YT än förrän jag ligger högre upp och är bättre på det jag gör.

Dina videos är jätte bra och väldigt noggranna samt med bra innehåll. Hoppas du fortsätter med allt du gör och en lyckad fortsättning :) ♥

Eva%20Bunnyland

Oj oj! Jag ska hjälpa till så mycket jag kan :) Jag är prenumerant på båda dina kanaler och ska kolla på dina Monokerus videor så du får visningstimmar <3 Hoppas det fixar sig snabbt! ^^

Svea duskbook

Så klart så kommer jag att hjälpa till så mycket jag kan ska säga till mina kompisar att hjälpa till om de vill

Minna Moonchild

Imorgon ska jag preppa med popcorn och sen blir det video-session här. :D
Eländiga YouTube och stöka med sina regler...

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.