Chrome Pointer

Stallets Hemlighet

   Förra veckan blev det inget avsnitt pga resa, och just nu är jag osäker om det blir ett avsnitt nästa helg. Jag har ingenting mer inspelat och är fortfarande sjukt förkyld vilket inte gör det så lockande att sitta och prata med mig själv medan jag spelar spel (särskilt inte för att min trasiga axel blivit värre nu då förkylningen slagit till och satt sig i musklerna = det gör sjukt ont att sitta med datormus och tagentbord).
   Jag hoppas hinna med att spela in ett nytt avsnitt till nästa lördag, men om inte vet ni vad som hänt!
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.