Chrome Pointer

SSOHQ's reception

   Jag är ju ute på färd den här helgen, men jag tänkte dela med mig av ett inlägg från min Instagram från tidigare i veckan, om det nu är några som inte sett det än.
 
 

One of my absolute favorite games growing up was Starshine Legacy: Secret of Pine Hill Mansion. In the game I met a tiny blue squirrel-not-squirrel who has sticked with me and so many other kids after those games - games that proved that horse games could be pretty cool. Now, thirteen years later, he greets me every single day as I come into work. Can’t wait to see more kids like me stand before him one day. #SSO #StarStable #StarStableOnly #StarStableOnline #StarshineLegacy #LifeAtStarStable

Ett inlägg delat av ✨Esmeralda "Esme" Silverforce✨ (@gamingbyesme) 21 Feb 2018 kl. 10:07 PST

 
   Om man nu skulle stå utanför dörrarna till SSOHQ är det alltså denna syn man möts av. Mäktigt! Jag visste inte riktigt vad som var planerat för entrén så det var lite av en chock att mötas av en lifesize Fripp i måndags. Det är svårt att gå förbi utan att stanna och beundra honom... Den lilla statyn är ännu vackrare IRL.


Simone Liondaughter

Åhhh så fin! Min favoritkaraktär! Älskar hela hans mystoska personlighet, men hur stor är han i verkligheten? Den ser stor ut❤️😊
Kram Simone

Svar: Han är lite större än i spelet - kanske ca 60-70 cm hög? Har inte riktigt tänkt på hur stor han är!
Esmeralda Silverforce

Svea Duskbook

Åhh vad fin han var ! Gillar verkligen Fripp och här ser han sååå mäktig ut . Men den ser stor ut är den stor när man står jämte den?

Svar: Han står så att han sträcker sig rätt högt upp över mig då jag står bredvid honom, uppskattar att han är kanske 60-70 cm!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.