Chrome Pointer

Senaste bygget i The Sims

   Jag har visat upp videon förr, men inte bilderna! Det här var mitt första riktiga bygge med Cats & Dogs i The Sims, och sedan den här videon har jag hunnit köpa det nya tvättstugepacket också. En ny video är på g också! Får se exakt när den kommer, men det blir förstås ändå på min engelska kanal.
 
 
 
 


Stina Prettysten

Idag såg jag en på youtube som använde din bild på dig och Ash som gör piaffe som tumnagel.

Svar: Jo, folk tenderar att bli lite klåfingriga och sno saker som de inte har någon som helst rätt att använda på internet. Suck :/
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.