Chrome Pointer

Purple Pony

   Mitt mål är att försöka hinna göra någon video med valentinprylarna i helgen (om det händer vågar jag inte lova, jag kommer inte ha mycket tid till sånt här i helgen), men så länge kan det få bli lite om Purple Pony!
 
   Denna fantastiskt vackra butik har nu öppnat i Jorvik Citys Galleria. Jag tycker jättemycket om Gallerian och har alltid gjort, och jag har sedan dess öppning bara längtat efter fler butiker för att fylla ut köpcentret. Purple Ponys lokal är så otroligt vacker och jag älskar skyltfönstret!
 
   Ehm ja Esme har inte bytt outfit på tre månader don't judge me
 
   Purple Pony är typ som Jorviks svar på Sci-Fi-bokhandeln med lite Disney Store-känsla. Det är en så cool plats och föremålen som går att köpa till både häst och ryttare är så sanslöst coola (föredrar personligen ryttarens kläder, men kan inte köpa något eftersom min garderob är full). Jag har spånat runt massor på sociala medier idag och det känns som att de flesta delar åsikten om att Purple Pony är en stencool butik och jag har sett så mycket bilder från spelare som redan har på sig de outfits som går att hitta här.
   
   En modell av Silvergladeslottet står i mitten av butiken
 
   De två IP'n som går att ta del av här är Canter Ella och Knight of Unistria. De är två populära jorvikiska serier - även fast vi kanske inte känner igen titlarna gör Jorviks invånare det! Jag avgudar Canter Ellas kläder, särskilt hennes kappa och enorma hatt är helt fantastisk.
 
   Knights of Unistria har en stor monter med hopvikta kläder bredvid hästens provrum
 
   Om jag hade bott på Jorvik på riktigt hade Purple Pony med stor säkerhet varit min favoritbutik! Vad tycker ni om den, och finns det något ni hoppas på till denna magiska butik?
 
   Lila enhörningar ♥ 


Matilda Bluehand

Jag skulle önskat att de la till kanske en av de lila plyschhästarna till affären så man kan ha den i sadelväskan. (Som svar på din fråga).
Älskar dig! :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.