Chrome Pointer

Ny PoGO!-trailer

   Hur kan något gå fel om man fått Stephen Fry att läsa in en voice-over på en fakead dokumentär om Pokémon? Ingenting! Wow vilken snygg trailer!
   Jag har ju varit sjuk hela veckan och var utomhus för första gången idag. Passade på att spela lite Pokémon GO!, men det är ju rätt segt att spela då det är kallt. Min telefon laddar ur DIREKT och jag pallar inte alltid ha med mig en powerbank om jag bara ska en sväng till affären och handla mat. Jag har ändå hunnit med att fånga lite grejer från Gen III och är väldigt ivrig på att få se vad som ska kläckas ur de ägg jag har just nu. Vädret går ju fram och tillbaka i Stockholm just nu, så jag försöker spela så mycket jag kan då vädret är ok.
 
   Spelar ni fortfarande PoGO! ?
 


Lilly Underwood

Har faktiskt börjat spela lite igen nu efter låååångt uppehåll :D

Juana Diamondrider

Jag och min syrra och mamma spelar fortfarande aktivt! :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.