Chrome Pointer

Nordsvensk på g!

   Bland det absolut bästa med mitt jobb är då det är dags att addera nya "kollegor". De här sköningarna kommer på onsdag! Som ni ser i videon finns det en och annan spännande grej med den här hästen och jag kan knappt vänta tills onsdag är här så jag kan köpa lite nya hästar till mitt stall!
 


Josefine

Åhh jag är så taggad!

Siri Birchsong

Jag är SÅ glad!?! Är kallblodsmänniska ut i fingerspetsarna och har längtat så länge efter nya kallblod. Kan inte hantera hur mycket jag längtar tills imorgon!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.