Chrome Pointer

Lilla regnbåge

 
   Sedan det senaste lasset med Jorvikiska Urhästar kom till SSO har en community challenge varit igång. Målet var att nå 5000 unika poster på sociala medier under taggen #JorvikWild - allt från text till bild till video räknades in. Eftersom målet uppnåddes kan man nu lösa in värdekoden RAINBOWPLUSH för att få den supersöta lilla hästen ovan! Det är en liten gosehäst som man kan ha med sig i sin sadelväska (och eftersom det är en mjuk leksak kan den självklart inte springa bredvid hästen).
   Jag är så glad att målet uppnåddes för belöningen är SÅ SÖT! Höll på att dö första gången jag såg den, den är så fantastiskt gullig. Direkt då koden släpptes löste jag in den på alla mina konton för att säkerställa att jag kommer ha kvar den x)
   Koden är giltig fram till den 15 februari 2018 så missa inte att lösa in den!


Delfina

Jag tycker också att den är söt, är helt kär i den <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.