Chrome Pointer

I sommar händer det!

   Jag har inte varit jätteaktiv med bloggandet sedan årsskiftet, men jag har varit lite extra frånvarande nu och det finns en anledning till det som jag inte vågat prata om här än...
 
   Jag var LIVRÄDD för att jinxa det hela, men igår skrev jag kontrakt på min första lägenhet!!! Jag har nästan helt och hållet tagit bolånet för egna pengar - jag har sparat som en gnu sedan dagen jag började jobba - och fått lite lite hjälp med de sista slantarna av föräldrarna bara för att få ta lån. Fy farao vilken stress det är att köpa bostad, och jag var bergsäker på att jag inte skulle få just den. Jag lade ett bud först som säljaren tackade nej till och då tog jag för givet att jag helt enkelt inte skulle ha lägenheten och började leta efter annat, men säljaren ändrade sig efter ett par dagar och nu är den minminmin ♥ (eller ja, snart, huehue)
   Nu kommer det tråkiga med lägenhetsköp - pengar ska skickas runt, papper ska hållas koll på och jag måste vänta några månader innan det är dags för inflyttning. Men sen då jag väl är installerad och hemma så har jag all möjlighet i världen till att bli precis så aktiv på t ex YouTube som jag så länge har velat! Asså jag kommer ju inte komma med nya grejer varje dag, det är ju bara orealistiskt, men nu kommer jag kunna planera in minst en inspelningsdag i veckan för att kunna spela in nytt material.
 
   Det känns så befriande och det ska bli så skönt att ha mitt eget ställe som jag får sköta om på mitt sätt. Det är en jättefin liten lägenhet och just den här typen av lägenheter är jättevanliga som första boende i mitt område. Jag tror jag kommer trivas jättebra med att bo där i åtminstone ett par år och sen får vi väl se om jag vill röra mig vidare! Sen är väl drömmen att skaffa mig ett husdjur eller tjugo men vi får väl se hur det funkar med både ekonomi och jobb osv...
 
   Jag kommer självklart prata mer om Gröna Väggen (ja han heter så, min lägenhet) då det är dags för mig att installera mig, men nu vet ni vad jag har pysslat med på sistone :D


Eve

Åååh, grattis!

Lilly Underwood

Sååå roligt :D

Josefine

Åhh, gud vad kul att du ska få en lägenhet!

Vilda Snownight

Grattis! Vad roligt! :D

Tuva

Vad roligt, grattis!!

Eva Bunnyland

Ååååå grattis Esme, vad kul!

Haley Sunbear

Guu va kul :D

Se till att inte glömma att köpa in saker som man verkligen behöver, så som typ rivhjärn, toaborste osv! Stort lycka till, är verkligen en befrielse att flytta hemifrån!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.