Chrome Pointer

Gammalt återseende

   Min mamma jobbar på en skola, och då jag var liten hände det ofta att jag fick spendera studiedagar och lov kutandes runt på skolan (som inte var densamma som jag gick på). Datorer var ju allt annat än en självklarhet i skolorna då jag var typ nio år, men på någon fritidsavdelning fanns det faktiskt en enorm burk till dator (som förstås var rätt modern med Windows XP och allt) där det gick att spela ett spel - Freddi Fisk.
   Nån gång där innan jul upptäckte jag att Freddi Fisk:
  1. inte alls var en kille utan en flicka
  2. hade typ fem spel som alla gick att köpa på Steam
   DIREKT spurtade jag över till Steam och köpte spelet jag spelat till döds som liten - Freddi Fisk och fallet med de försvunna sjögräsfröna. Det här spelet är faktiskt lika gammalt som jag, 23 år, men jag hade lika kul ändå, haha. Det här spelet kan ta flera olika vändningar genom historien och det finns så många olika varianter av historien att man måste spela det 5-10 gånger för att få testa allt.
   Jag köpte det precis då jag börjat få problem med min axel och eftersom det är ett peka-och klicka-spel kan jag inte riktigt spela det nu heller, haha. Det var supermysigt ändå, sån nostalgi! Det här spelet är riktat till de allra minsta spelarna (rekommenderad ålder är 4-9 år), men det är så sjukt gulligt och dessutom väldigt välgjort - då jag läste på om det kunde jag inte fatta att det är så gammalt som det är!
   Om man har någon timme att slå ihjäl och vill testa ett gulligt litet spel rekommenderar jag faktiskt att man kikar på det här, det är så mysigt!
 
   Början av spelet - Freddi besöker sin Mormor Märta som blivit av med sina sjögräsfrön


Simon

Åååh, vi hade någon demo-version av Freddi Fisk hemma när jag var liten. Funderar att köpa det på Steam nu <3-<3

Sara

Åhh nostalgi på hög nivå :D

Lottie Snöfödd

Åh, jag älskade det spelet när jag var liten!

Helena (RonjaRavenbell

Åh minnen kommer nu spelade det ochså som liten.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.