Chrome Pointer

Flera grejer på g

   Jag har aldirg varit så stressad i mitt liv som jag varit de senaste två veckorna! Tror jag kommer kunna berätta mer om det snart...
 
   Idag sitter jag otåligt och väntar på att The Sims ska släppa sin trailer för det nya Game Packet Jungle Adventures, och sen händer det två andra bra grejer. Dels nådde min svenska YouTube-kanal idag 19 000 prenumeranter (FÖRSTÅR NI HUR SJUKT MÅNGA MÄNNISKOR DET ÄR?!?!?!) vilket jag är någotn otroligt tacksam för, och dels firar Star Stables Ambassadörprogram idag ett år. Jag var ju en del av programmet då det begav sig och även fast jag inte längre är en Ambassadör ser jag dagligen hur bra det fungerar och vilka fantastiska förebilder tjejerna som är med i programmet är. Det behövs fler bra förebilder på nätet som visar att man kommer långt bara på att vara snäll mot andra - det finns ingen vits att börja kasta ur sig fula ord till andra människor, även om man inte känner dem IRL!
 
 
   I morgon är det Alla Hjärtans Dag samt uppdatering i SSO. Några har börjat dela lite bilder från Star Stable Horses på Instagram idag också, och jag ser verkligen fram emot att börja kunna prata om det! Jag tror nog jag vågar utlova att jag kommer skriva lite mer den här veckan, för det finns flera grejer jag vill prata om!
 
   (THE SIIIIIIIMS, ge mig min trailer så jag kan slappna av och sluta uppdatera YouTube stup i kvarten!!!)
 
 
EDIT: YAAAAAAAAAS
 


Stacy Starlight

Vet du hur de har fått alla bilder från StarStable Horses?❤️

Svar: Då en apputvecklare släpper nya uppdateringar är det väldigt vanligt att man släpper till en mindre grupp först för att se hur det fungerar och sedan släpper till fler och fler då man märker att alt funkar som det ska. Samma sak gäller här!
Esmeralda Silverforce

Stacy Starlight

Ok❤️❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.