Chrome Pointer

Ändrade videoplaner

   Min vår blev lite annorlunda än tänkt, och därför kommer jag behöva göra om i mitt videoschema. Först var det ju "bara" det här med att flytta, vilket är en stor grej i sig, men nu har jag blivit erbjuden några helger gratis ridning + kattvakt. Det hade inte behövt ställa till det för mina videor, men nu råkade alla dessa tillfällen infalla på de tider då jag vanligtvis spelat in videor.
   Därför kommer jag kunna erbjuda MAX en video i veckan fram till mitten av maj, då jag borde ha installerat mig ordentligt i min nya lägenhet. Även om planerna kanske ändras lite igen vill jag verkligen inte lova för mycket, vilket är varför det dröjer innan jag räknar med att vara tillbaka på full fart igen. Det kan hända att jag inte lyckas hålla ens en video i veckan på min svenska kanal, men det kommer fungera på min globala kanal (det är ju alltid lättare med videor utan voice over...)
 
  Här har ni iaf dagens video!
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.