Chrome Pointer

Aldrig kan man planera något...

   Mina planer för helgen gick helt åt skogen, haha. Tänkte senare idag försöka sätta mig med en ny redigering. Ritade upp linearten tidigare i veckan men kommer inte riktigt till ro för att sätta igång.
   Eftersom jag inte kommer kunna spela in mycket till video idag renderar jag nu ut ett avsnitt av SSO Ride Through som får gå ut istället. Det är ett bonusavsnitt jag tänkt släppa typ nästa fredag egentligen, menmen. Just nu är jag lite extra motiverad att hålla igång på YouTube (exakt varför får ni veta vid senare tidpunkt), men mitt schema har inte riktigt tillåtit det. Det är lite uttröttande att vara "tvungen" att vara så tidseffektiv, men man får make do med det man har helt enkelt.
 
   Nu på morgonen klickade jag hem en ny mikrofon! Det blev en Blue Microphones Yeti (några av er kanske minns att jag frågade om råd kring micken i höstas). Jag har lånat hem en och testat litegrann och känner mig så nöjd med ljudkvalitén, och eftersom jag hittade en riktigt billigt i jämförelse med i andra butiker så valde jag att köpa den så att jag har en egen. Det börjar bli lite läge att kika efter nytt headset också, det jag har nu har jag ändå haft i ca 3 år och jag gillar det faktiskt inte särskilt mycket längre. Tycker det är lite obekvämt och plastigt att ha på sig, så det är nästan så att det gör lite ont i själen att dra på sig dem då man till vardags är bortskämd med ett par Bose Quietcomfort, haha. Har ni kanske något tips på headset? Mitt nuvarande är ett Logitech G35.
 
   Det var allt från mig för stunden, men jag återkommer senare med dagens video!
 
   Throwback till då Esme träffade Dellingr


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.