Chrome Pointer

Vintern är här :(

   Då jag lämnade Stockholm i fredags tittade jag ut genom tågfönstret och var grymt besviken över att frosten på marken inte försvann medan jag åkte söderut. Sen har det bara blivit mer och mer under helgen och idag har det varit typ snöstorm större delen av dagen (vilken jag självklart har ridit igenom because timing). Hade hoppats på mindre snö då jag kom hem, men det var total snöstorm här hemma också och jag fick skaka av väskor, jacka och mig själv innan jag klev in i min hall, haha. Usch vad jag hatar vintern! I vanliga fall lämnar jag mitt hästjobb och är lite less på att komma hem till kontorsjobb, men nu på vintern är det ganska tacksamt att slippa vara utomhus.
 
   Jag hade inte möjlighet att dela det här under veckan eftersom jag varit bortrest hela helgen, men efter att några av oss på jobbet sett YouTube Rewind tyckte vi att det var för lite Star Stable i videon... så vi gjorde en egen version.
 
 
   (Min största stolthet i det hela är apan i trädet. Det var SÅ mycket roligare än det borde ha varit.)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.