Chrome Pointer

Sayri Adventure

   Hur gulligt är inte det här?! Jag hittade det här spelet genom en reklampost på Instagram och fy farao vad gulligt det är! Får sjuka Pandoriavibbar though, haha. Spelet är inte ute än men eftersom det utlovas att det är ett pusselbaserat spel utan våld så signade jag upp mig på deras nyhetsbrev. Utlovad release är under 2019 på flera olika plattformar, bland annat mina båda PC och Nintendo Switch. Jag skulle nog spela det på PC i första hand, eftersom det är lättare att spela in på video (för ey, jag råkar ju gilla YouTube litegranna...), men samtidigt vill jag gärna ha fler spel till Switch, haha. Ska bli jättespännande att se om det är lika nice som det ser ut!
 
   Om ni vill följa spelet själva kan ni göra det genom deras webbsida, som ni hittar HÄR!
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.