Chrome Pointer

Någon som vill ha mitt immunförsvar?

   Jag är sjuk IGEN! Kände mig krasslig redan igår kväll men under eftermiddagen på jobbet började jag känna att något var fel så jag åkte hem, tog en tupplur, kollade tempen och jovisst farao har jag feber. Jag har tillfälligt gett upp på livet till den grad att jag skickat ut min mamma för att fixa min julklappsshopping för jag misstänker att jag inte kommer så himla långt den här veckan. Blir SÅ besviken om jag inte hinner med att bli frisk till på lördag då jag och Siri Månbjörn försökt planera in att jag ska tvågsmata hennes häst med morötter hur länge som helst  och nu äntligen ska ses (fast det där med tvång vet jag inte. Han brukar väl se rätt glad ut då man håller fram en morot eller tre).
 
   Sååå, jag hade tänkt spela in videor men det gick ju åt skogen direkt, haha. Jag hann åtminstone med att streama lite igår! Det var kul. Skulle vilja göra det oftare, men tid och energi har inte riktigt räckt till under en period. Nu ska jag alldeles snart starta TVÅ nya videoserier, så jag hoppas att hälsan börjar sköta sig. Redan på söndag vill jag släppa första avsnittet av The Winter Riders och nästa torsdag börjar My Horse & Me 2. Nu är jag visserligen ledig under ett par dagar nästa vecka på grund av juldagarna, så tid bör finnas, men det vore riktigt nice att hinna med inspelningarna tidigt för att lägga de dagarna på lite andra projekt jag vill göra...
 
   Tror ni att man blir mindre trött och sjuk av häxblandningen här? Visst kan bieffekterna kanske vara lite mer negativa, men om man slipper vara sjuk så...






Helena

Du kanske behöver äta mer vitaminer? Sen är probiotika bra för immunförsvaret och glöm inte att tvätta händerna ofta speciellt på vintern! Alltid tvätta händerna efter du kommer hem. Det är bästa sättet att slippa bli sjuk!

Svar: Har rätt bra koll på grundläggande hygien, tack.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.