Chrome Pointer

Lisa, Linda och Alex

   Bilden tillhör Star Stable.
 
   Igår släpptes den första bilden på Ödesryttarna Lisa, Linda och Alex! Då jag säger "första bilden" menar jag egentligen "den första bilden på det uppdaterade utseendet men det här är alltså deras 3D-modeller = det är precis såhär de kommer se ut inne i spelet".
 
   Jag tror inte jag egentligen sagt något om Ödesryttarna här på bloggen på åtminstone något år. Rätt mycket har ändå förändrats sedan tidigare. Tjejerna har ju numera mycket mer utstuderade personligheter, som man fick lära känna lite mer i boken Jorvik Kallar. De har mer varierade bakgrunder, olika familjesituationer, de känns mer som människor. Jag vet att jag nämnde det då boken släpptes, men innan jag läste den hade jag ALDRIG gillat Lisa. Jag tyckte hon var en sjukt tråkig karaktär i spelen och kunde inte relatera till henne alls, men efter att ha läst boken och fått veta hennes nya backstory är det en karaktär jag faktiskt tycker om. Linda har alltid varit min favorit och så är det fortfarande nu då man vet mer om hennes backstory, men Alex är lite mer samma som hon alltid varit (och det uppskattar jag! Hon är cool.).
 
   Är så himla glad över tjejernas nya utseenden. Istället för att vara pinnsmala och ha kläder från 90-talet där de gärna ska visa hela magen av någon outgrundlig anledning (ni har väl sett deras gamla concept art från 2005?) är de nu moderna tjejer som faktiskt ser ut och klär sig som riktiga tjejer skulle kunna göra. Är det ovant med de nya utseendena? Fortfarande litegrann, för mig. Men, jag gillar dem mer och mer för varje gång jag ser dem, haha. Jag längtar så mycket efter att det är dags för dem att komma in i spelet! Kan ni tänka er då de är animerade och med hjälp av sina rörelsemönster faktiskt får personligheter i spelet? Gaaah vad coolt det kommer bli!
 
   Dessa tre kommer till Star Stable Online under tidigt 2019. Är det nytt år snart eller?


Sandra

Måste ju säga att jag finner det rätt intressant hur Lisa och Alex har tagit från varandra. Alex har Lisas gamla ögon, Lisa har Alex gamla hudton.

Svar: Ögonen kan jag hålla med om, men tjejerna var rätt lika i hudtonerna förr (åtminstone enligt deras concept art). Lisa har blivit lite mörkare och fått nya ögon eftersom hennes nya backstory placerar henne i USA, med en mamma från Mexico :)
Esmeralda Silverforce

Grisen (Gloria Stronggirl)

Hej Esme!

Måste verkligen säga att jag älskar de nya Ödesryttarna, även om jag älskar hur de ser ut just nu.

Dock vill jag inte ha någon ändring på Ödesryttarnas hästar som jag tycker är otroligt fina redan nu.

Måste bara ställa en kort fråga:
Vad ska man göra för att komma in i Epona?!
Jag har gjort en massa rykten med G.E.D och Skördebygden men lyckas inte komma in, vad ska jag göra?

Älskar din kanal,

//Grisen

Svar: http://sv.jorvikipedia.wikia.com/wiki/Epona#Tillg.C3.A4nglighet
Esmeralda Silverforce

Leia Longlund

Hittade dem gamla star academy serierna på engelska att läsa på den här bloggen, ifall du är intresserad! :)


https://koniarajulanta.wordpress.com/2015/09/

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.