Chrome Pointer

Lantern!

   Jag har en mini-videoserie ute på min engelska YouTube MONOKERUS den här veckan. Jag testade spelet Lantern tidigare i år och blev störtförälskad, så det ville jag abslut spela in på video. Dock har jag inte massor att säga om spelet, så jag bestämde mig för att spela in det helt utan voice over.
 
   Lantern är som en virtuell målarbok. Du väljer själv om du vill färglägga ALLT (det tar tid haha) eller om du bara vill färglägga absolut minimum. Jag tror inte att det är ett spel för alla, men jag älskar det och hoppas att det här kan leda till att NÅGON blir intresserad av det! Om ni känner till liknande spel för PC, säg gärna till. Jag känner mig typ tom nu då jag spelat igenom spelet några gånger, vill så gärna ha fler spel som fungerar typ exakt som det här x)
 
   Om ni är intresserade av spelet kan ni btw läsa mer HÄR
 


Frida

Har du set den här Reddit posten? https://www.reddit.com/r/StarStable/comments/a739h8/star_stable_winter_riders_hidden_entertainment/
Personen pratar om att Vinterryttaren ger utslag i virustester och ojar sig även över en fil i SSO. Jag tror ju själv att det här är en hög med bullshit, men det vore intressant att få din syn på det med tanke på din expertis kring spelen och då du står i kontakt med utvecklarna :)

Svar: Jag misstänker starkt att de har laddat ner spelet nånstans ifrån och därmed fått med malware. Även om det skulle ge utslag så är det falskt alarm.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.