Chrome Pointer

Julen är ÄNTLIGEN över

   Nu följer en och en halv veckas hemmavistelse för min del. Jag har ingen semester över julen, men eftersom de flesta av mina kollegor har det och jag tycker det är lite för deppigt att vara en av de typ fem människor i hela Stockholm som sitter på ett kontor under vinterhelgen så jobbar jag hemifrån.
 
   Just idag inväntar jag att min kära gamla mamma ska vakna så vi kan åka ut på äventyr. Igår beställde jag en tv!! Hon lovade att ställa upp med bil för att hämta den, så det blir dagens att göra. Jag vill helst av allt koppla in allt direkt så jag kan börja spela tv-spel (hehe), men jag har ingen tv-bänk. Där inväntar jag att mamma ska övertala sin sambo till att han vill köra till IKEA och hjälpa oss att släpa hem den bänk jag vill ha, för det känns lite surt att betala typ 500kr för hemleverans. Jag erbjöd mig att bjuda dem på lunch istället mot hjälp, så vi får se när eller om jag får tag i bänken så jag kan få upp tvn.
 
   Ooooch i morgon börjar en ny videoserie på min engelska YouTube-kanal. My Horse & Me 2 är det som gäller denna gång!
 
   Bild från My Horse & Me 2


Sandra

Hur får du My Horse & Me 2 att starta? Jag kan installera det på min dator (win10) utan problem, men när jag försöker starta det så klagar spelet alltid på att skivan inte är i trots att den är det T_T

Svar: Jag tror att man behöver en fil som heter TAGES eller liknande för att få igång vissa äldre spel. Fick tipset från en bloggläsare och jag vet inte om det är så, men sedan jag installerade det har jag inte haft några problem med att starta upp några spel!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.