Chrome Pointer

Ack livet

   Jag tror att jag tog ut årets första sjukdag idag? Jag har förstås varit sjuk under året, men jag har alltid varit pigg nog för att kunna sitta vid datorn och jobba hemma. Idag - nej. Jag vaknade till på morgonen och skrev in till kollegorna att jag inte kunde komma in, sen somnade jag om och sov till elva. ELVA! Det händer inte i min värld. Då har ju typ halva dagen gått, haha. Men, känns som att det var bra att sova för jag mår jättemycket bättre. Nu har jag å andra sidan ont i halsen igen, plus hosta...
 
   Nu då jag har kvicknat till lite har jag petat lite på Jorvikipedia. Rättat till lite info på ett par sidor, lagt till några mallar, petat in ett par hästar på rätt ställen på wikin. Det är SÅ mycket som är utdaterat eller inte inlagt, men samtidigt försöker jag att inte ha dåligt samvete över det. Jag har ju inte så mycket tid som jag skulle vilja ha och jag KAN inte ha trehundra projekt igång samtidigt. Ska försöka byta ut lite bilder framöver, bli av med gamla bilder som inte representerar spelet längre och lägga in lite nytt och kul. Mycket info är det också - nu idag lade jag in en ny mall med events, så att man från t ex sidan om halloween han klicka sig vidare till annat valfritt återkommande event. Det är ett work in progress - t ex är Jorviks öppet hus inte med där, eftersom det inte var med i spelet i år och jag vet inte om det kommer igen. Så, vi får se hur det fylls ut!
 
   Nu ska jag in i SSO och köpa min första Clydesdale. Är så taggad, har längtat efter de här hästarna så länge!
 
   Gammal bild på Blaze och Balder






elena

omg du är bäst fortset med detta ok yt love you

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.