Chrome Pointer

ABZÛ finns på Nintendo Switch!

   Eeeh ja, jag köpte ABZÛ. Igen. Men alltså, jag har nu ABZÛ på både PC och Switch och har sammanlagt betalat ungefär 350 spänn - och det är värt det! Spelet är fantastiskt och om jag kan stötta deras utvecklare för att få liknande spel i framtiden är jag mer än glad att göra det. Nu har jag bara spelat jättelite för att känna på kontrollerna, men nu har jag något att spela på bussresorna till och från jobbet då jag spelat klart Let's Go Eevee.
 
   ABZÛ kostar ca 200kr på Nintendo Switch. Det är ett av mina favoritspel och jag rekommenderar det verkligen till alla som söker ett vackert, lite avslappnande spel där man bara vill chilla runt. Det finns en/två lite mörkare nivåeer i spelet, men majoriteten är bara ren njutning. Om ni vill se spelet på video för att få en känsla av det kan ni klicka HÄR.
 
   Delfinsimning! Detta är från PC-versionen av spelet.
 
   På tal om Switch så behöver jag hitta ett litet SD-kort att sätta in i mitt så jag kan föra över screenshots från konsolen till min dator. Jag har använt screenshotfunktionen MASSOR medan jag spelat Let's Go Eevee, så det vore jättekul att få över dem hit så jag kan prata om spelet på ett lite färggrannare sätt!


Sam

Har du testat Journey? Det är ganska likt Abzu :)

Svar: Jag äger ingen konsol som det går att spela Journey på!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.