Chrome Pointer

Visste ni att...?

   ...då jag började spela Hogwarts Mystery lyckades jag inte hitta alternativet för att byta hår på sin spelare (hur dum får man vara liksom? x) ), så jag vandrade runt i början av spelet med en kortklippt svart frisyr som jag inte alls trivdes med. Klant-Esme!
 
   "Esme" står mellan Rowan och Charlie - och går inte att känna igen alls utan sitt långa bruna hår x)
 
   Om typ 20 min släpps btw ett nytt avsnitt av The Autumn Riders på min YouTube-kanal MONOKERUS, och jag kommer hem från min semester ikväll!


Stina Prettysten

Haha, EXAKT samma sak hände mig, jag slumpade dock bara fram en karaktärer tills jag fick en med blont, långt hår!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.