Chrome Pointer

Typ gett upp

   Asså jag vill egentligen spela Hogwarts Mystery för att jag vill veta mer om storyn istället för att läsa upp om den på nätet som man skulle kunna göra idag, men jag är så trött på energigränsen! Jag har väldigt nyligen träffat Bill Weasley men nu pallar jag inte mer, haha. Det skulle kunna vara ett tidsfördriv på bussen, men har ni märkt att den här appen drar GALET mycket internet? Jag gjorde misstaget att spela ett par gånger på bussen precis då spelet kom ut och mitt internet tog slut typ direkt då jag i vanliga fall alltid har överskott då månaden är över, haha.
 
   Ni som också har laddat ner Hogwarts Mystery, har ni pallat fortsätta med appen?
 
 


Stina Prettysten

Jag har faktiskt fortsatt med appen, dock håller jag på att försöka lära mig ”Strengening Solution” vilket tar ett himla tag då jag alltid glömmer att jag har en lektion igång....

Renen Eveningknight

Kom till år 4 och där var jag så trött eftersom det inte finns år 5 än så orkade inte fortsätta.

Lilly Underwood

Nej. Jag har gett upp helt en tredjedel genom år 3, är så sjukt less på de långtråkiga lektionerna som förutom att stoppas av energin också är tidsbegränsade, helt värdelöst att hålla koll så man inte glömmer..

Jennifer Purpleheart

Jag är besviken på det här spelet. De hade potenial att göra ett sjukt grymt spel men istället blev det ett klassiskt "betala om du vill komma vidare snabbt". Energigränsen gör att jag helt tappar suget att spela. Och alla små missar som finns här och där som t.ex. Att Rowan ligger på sjukvårdsflygeln och är nära döden men sedan två minuter senare så sitter hen på trollformslektionen.

Juana Diamondrider

Jag har fortsatt med spelet men håller med om att det går segt... Jag är på kapitel 3 i år 3. Det går sjukt segt men man har något att göra i stunden. Hade önskat att man kunde få det att gå fortare genom att använda energin eller vänta så lång tid så var det klart sen! Är dålig på att förklara men jaja...

Ebba Diamondninght

Jag har fortsatt men tycker att energi gränsen är jobbig .
Jag är på år 4 kapitel 15 och just nu har det ju inte kommit ut något mer så det är ju tråkigt att vänta men jag skulle aldrig vilja betala för att komma vidare.

Steph

Är på year 4, men är fast i en duell. Jag misslyckas varje gång me den och jag måste göra classes hela tiden för att få mer pengar då jag har för lite för att starta duellen igen ((: Fun.

Eva Bunnyland

Jag är på år 3 (tror jag heh). Jag satsar inte supermycket på det här spelet och spelar det typ någon gång om dagen så jag har faktiskt fortsatt. Glömmer dock jämt att jag har en lektion igång så jag kommer inte vidare x)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.