Chrome Pointer

Tiden rinner iväg

   Jag har aldrig nog med TID! Hinner inte med hälften av det jag vill göra. Igår hade familjen ett försenat födelsedagsfirande för mig, så det tog upp större delen av dagen och jag var så sjukt trött då jag äntligen kom hem igen. Nästa helg åker jag på sommarens sista "semestervecka" (vilket förstås egentligen betyder att jag tar ledigt från mitt ena jobb för att jobba på ett annat ställe) och där försvinner en till vecka från mina egna projekt.
 
   Som det ser ut idag har jag under morgonen släppt en ny video från min senaste videoserie, The Autumn Riders. Jag ska nu sätta mig och spela in några videor på kommande videoserie, för jag ska nu föröska hålla igång två serier back to back på min engelska kanal, precis som på den svenska. Fyra videoserier på en gång alltså. Ambitiöst? Japp. Galet? Troligen. Känner liksom att jag inte kan låta veckorna rinna iväg då jag vill dela med mig av spel men det inte händer, eftersom jag kommer fortsätta med Årstidsryttarna troligtvis under resten av året på min engelska kanal. Jag har lagt mina topplistevideor på is just nu, trots att jag inte släppt någon på väldigt länge, eftersom jag ska göra om mycket av den grafik jag använder till videorna. Jag känner att jag vill ha en annan kvalité på det jag släpper, så jag ska omarbeta tills det känns rätt. Jag vet vilken känsla jag är ute efter, så det ska nog bli bra.
 
   Här är iaf dagens video!
 






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.