Chrome Pointer

Semestern är över

   Tillbaka till höstrusket igen! Jag har haft mig en vecka som varit rätt uttröttande mentalt, men jag har ändå fått ut lite av det i form av sjukt bra ridpass och jag har dessutom fått erbjudande både om att börja rida en häst under vintern samt hålla små enkla ridlektioner för hästens ägare. Just att det är en gammal favorithäst som blivit pensionerad från mitt sommarjobb gör ju inte saken sämre, samtidigt som chefen utlovat att jag "kan komma över när som helst och få rida rätt mycket". Hur bra höst kommer det här bli?!
 
   Helst vill jag kunna snacka om spel mest hela tiden, men jag är fortfarande inne i en intensiv period med lägenhetsfix samtidigt som lite sorg ligger över min familj på grund av ett sjukdomsfall. Därför blir det fortsatt lite låg aktivitet från mig här på bloggen medan allt faller på plats (och medan jag hämtar mig från min senaste förkylning så att jag en dag kan fortsätta med de där utlovade topplistevideorna). Jag hoppas ni hänger kvar fram till ljusare tider!
 
   Det är inte jag som är sjuk, men sjukhus kommer jag behöva besöka tillsammans med min familj. Vi hoppas på ljusare tider!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.