Chrome Pointer

Polaris

Det här handlar visserligen om ABZÛ, inte SSO, men för att vara på säkra sidan om man nu inte hittat alla spelets hemligheter:
 
 
   "Hemlig" ö mitt ute i havet!
 
   Något jag faktiskt inte visste om då jag gjorde min playthrough genom ABZÛ är att det finns ett hemligt område på den sista nivån! Det är en av spelets achievements, så jag letade runt en stund lite senare och hittade rätt. Pingvinerna är DÖGULLIGA! Jag försökte nå isbjörnen för att se om man kunde väcka den eller något men det var tydligen inte möjligt x) Den var riktigt fin iaf, precis som allt annat i det här magiskt fina spelet.
 
   Hemligt snäckskal!


Smulan

Jag älskade verkligen Abzu! Så sjukt mysigt spel! Inte hittat alla achivments än, men jobbar på det!

Rose Shadowlee

Hold on! WHUT?! Finns de ett hemligt område!!!! O.o

Svar: YAS!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.