Chrome Pointer

Onsdag!

   Bild från My Horse And Me
 
   Aah, äntligen börjar saker lugna sig LITE iaf! Igår gjorde jag mitt sista stora inköp till min lägenhet (eller ja, det sista stora köpet som jag faktiskt behöver för att överleva haha) så nu väntar jag på leverans och stressnivåerna börjar sjunka litegrann. Jag ser jättemycket fram emot helgen då jag kan spela in lite nya avsnitt av SSO Ride Through!
   Den senaste förkylningen börjar också avta så nu sitter jag åter och finurlar med uppdaterad grafik till mina YouTube-kanaler. Det är svårt då man vet ungefär vilken känsla man vill ha men inte riktigt vet hur man ska nå den! Men jag gillar det jag kommit fram till än så länge, känns jättebra.
 
   Sen kan vi diskutera en annan grej - häromdagen nådde mitt Instagramkonto upp till 45 000 följare! Helt jäkla galet. Det ska firas med en liten tävling, men som ni vet är det här med tid något jag har väldigt ont om så jag måste bara hinna preppa lite innan det är dag. Håll utkik på @GamingByEsme om ni är intresserade!
 
   Sist men inte minst är det onsdagsuppdatering idag. Onsdag är ju veckans höjdpunkt för någon vars liv cirkulerar kring Star Stable, haha. Jag planerar ju hela min arbetsvecka runt veckans uppdatering, oavsett hur stor eller liten den är! Tycker det är kul nu då jag är tillbaka från alla semestrar och faktiskt hinner njuta av det som sker i spelet x)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.