Chrome Pointer

Om Ydris hade en Theme Song

 
   Jag pratade lite kort om det här på Instagram häromdagen, men snälla säg inte att jag är den enda som tycker att Prayer for the Weekend är Ydris absolut mest självklara theme song? Första gången jag såg honom var låten det absolut första jag tänkte på och jag sitter fortfarande med det där ikoniska "nanana"-andet och hummar på det typ varje gång Ydris dyker upp framför mig i spelet. Då jag frågade på Instagram känns det som att det är många som tänker Panic! At the Disco istället, men det är inte ett band jag någonsin lyssnat på så det vågar jag inte uttala mig om, haha.
 
   Om Ydris hade en theme song, vad tycker ni det borde vara för något? Om inte Prayer for the Weekend har jag en drös andra The Ark-låtar att rabbla upp x)
  
 


Emilia Moonpaw

Men herreguuuud! Jaaa, theme-songen är ju spot on.
Som ett The Ark fan själv,,, så blev jag så himla glad över att höra den här låten igen!!

Indra

Som ett jättestort P!ATD (Panic! At the disco) fan måste jag nog hålla med om att deras låtar lätt skulle passa Ydris. Te.x., Emperors New Clothes skulle nog passa, dock så har jag inte superkoll på hand karaktär då jag inte spelar spelet själv

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.