Chrome Pointer

Håll er säkra på internet!

   Ma gals Ylva och Matilda har här pratat lite om internetsäkerhet. Det kanske låter tråkigt, men det här är SUPERVIKTIGT!
 
   Då du pratar med främlingar ELLER vänner du mött över internet, lämna INTE ut:
  • Ditt riktiga namn
  • Din hemaddress
  • Ditt telefonnummer
  • Lösenord till olika inloggningar
   Personen du pratar med kanske verkar jättetrevlig, men din säkerhet är viktigare än något annat. Om någon förösker be dig om något av dessa på Star Stable, anmäl personen till support med en gång.
 
 
 

Game Master Ylva and Matilda are here to remind you to always STAY SAFE online! ❤️ Never share your personal information with ANYONE!

Ett inlägg delat av Star Stable (@starstableonline) 28 Aug 2018 kl. 7:34 PDTKom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.