Chrome Pointer

Första jobbveckan - klar!

   Oavsett hur svårt det kan vara med vardag efter semester har Ron Weasley haft det värre - min chef kastade i alla fall inte en eldkrabba på mig det första som hände i måndags!
 
   Sommarsemestern är över och jag har överlevt en hel vecka tillbaka på jobbet. Nu har jag ju möjligvis ett av världens roligaste jobb, men fy farao vad jag var på väg att börja lipa i flera dagar bara jag tänkte tillbaka på hästarna och djuren (till och med kaninen som vi alltid försöker bli av med typ genom att försöka ge bort honom till diverse besökare) på sommarjobbet. Nu smsade ioförsig chefen häromdagen och undrade om jag vill komma över och rida lite hästar nästa helg, men ändå.
 
   Jag antar att de flesta av er har hunnit börja skolan igen, och några av er kanske har återvänt till jobbet efter semestern ni med. Medan jag gillar sommaren är hösten alltid väldigt rolig då det kommer till Star Stable eftersom det alltid händer så mycket. Som ni vet är den svenska sommaren oftast rätt värdelös, men det är då 99% av Sveriges befolkning vill ha ledigt för att få åtminstone fem soltimmar under sommarhalvåret och då hösten rullar in är alla tillbaka på jobb för fullt fokus. Nu blir det ju inget nytt område till Star Stable i år som man är van vid runt slutet på året, men jag är inte orolig. Finns potential för sjukt mycket roliga grejer!
 
   Jag hade tänkt träffa vänner och vara lite social i helgen, men jag är DÖTRÖTT efter den här veckan och måste börja ta hand om en massa hushållssysslor nu då jag varit borta ett tag. Det blir till att varva städning och tvätt med videoinspelningar den här helgen! Jag tycker att jag är på en jätterolig punkt i SSO Ride Through, jag är sjukt taggad på att fortsätta med My Horse And Me och spelgenomgången av The Autumn Riders har jag fått så mycket kul respons på så det blir också lite extra kul. Tyvärr verkar det som att videoserien med Harry Potter & Halvblodsprinsen inte var en hit, vilket var tråkigt eftersom det verkade vara rätt hög förfrågan på spelet innan jag startade. Jag kommer spela ut hela spelet hur som helst och sedan ta upp något hästspel igen.
 
   Dåså - färdigflummat! Nu är det nattdags och i morgon är det nya tag. FÖR I MORGON ÄR EN ANNAN DAG! (Jo, Melloreferens. Nu räcker det och jag ska sova. Hej.)






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.