Chrome Pointer

Det kom ett mail...

   Okej, så idag var en sån där jobbdag då man till slut är SÅ TRÖTT att hjärnan slår knutar på sig själv. Jag kom dit supertidigt efter att ha sovit lite halvdåligt för jag hade förstås glömt bort ett tvåtimmarsmöte som slutade vid fem (Klant-Esme) och sen hade jag mer att göra så jag satt kvar ett tag efter det med. Efter det där tvåtimmarsmötet gick ögonen i kors på mig och jag var så trött så jag nästan tänkte lägga mig under skrivbordet och ta en power nap - och då pingade telefonen till, för jag fick ett mail. Blev VÄLDIGT förvånad, för det var ett mail från webbsidan FamousBirthdays som förkunnade att jag tydligen blivit poppis nog för att hamna på deras webbsida och de undrade om jag ville skicka dem ett par bilder eller om de bara kunde plocka bilder från mina sociala medier.
 
   Nu var jag så övertrött så jag asgarvade åt det en stund, men jösses vad sjukt egentligen? Dels håller jag med min kära vän Meli som genast förkunnade att det är helt sjukt att man så enkelt kan hitta information om folk (liksom var har de dragit fram informationen ifrån egentligen?), dels är jag lite förstummad över att ha hamnat där från början. Hela den här influencergrejer är egentligen jättekonstig, liksom jag är ju bara en nörd som spelar spel...
 
   Det var egentligen allt jag ville tjöta om idag. Jag drar snart på semester så jag håller på med massa förberedelser till det, både privat och till mina sociala medier för att ni ska ha något att glo på medan jag är borta, hehe. Mer om det i morgon!
 
   Bild från ABZÛ






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.