Chrome Pointer

Bonusbrallor!

    Eehhh jag kom hem sent och har lagat matlådor hela kvällen så nu låtsas jag att klockan är typ fem och jag precis kommit hem ok
 
   Visst är det nice att det nu finns över 200 byxor med +5 i rida att välja mellan nu? Jag köpte faktiskt aldrig de gamla svarta byxorna för att jag tyckte de såg tråkiga ut x) Nu har jag inte kollat om några av mina favoritbyxor fick ta del av uppdateringen, men jag tänker fräckt anta att åtminstone några av dem hade den turen.
 
   Då det kommer till det nya jockeyseten är jag faktiskt som gladast över ridhjälmarna - jag gillar modellen på hjälm jättemycket och tycker den passar så bra i spelet! Drömmen för mig som är matchningsnörd är en svart en though. Rosetterna är jag superglad över (jag måste erkänna att jag under hela 2018 konstant frågar om när det kommer fler rosetter för att jag gillar dem så mycket, haha) så de ska nog alla in i min garderob. Jag köpte aldrig en enda av de gamla tränsrosetterna eftersom de inte riktigt var min stil, men de nya är precis vad jag gillar!
 
   Har ni sett dagens avsnitt av Star Stable News btw? Jag kikade på avsnittet det första jag gjorde i morse och höll på att skratta ihjäl mig över blooperserna, haha.
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.