Chrome Pointer

Woho, nytt fototool!

   Dagens uppdatering i SSO är en så där som jag längtat efter SÅ LÄNGE och jag är sjukt glad över att det nu är färdigt! Det coola fototoolet tycker jag kräver lite träning innan man kan dra nytta av det på bästa sätt, men samtidigt är det så himla lätt att använda. Jag vet inte riktigt hur mycket användning jag får av det eftersom jag alltid tar hela bildserier för att kunna välja ut de bilder där jag har rätt steg/vinkel/ljus/osv, men i vissa situationer är toolet ändå GULD värt!
 
   Underbart också med att det nu går att ändra look på starthästen? Jag ska självklart inte ändra något på något av mina konton, men det finns många som varit missnöjda med sitt val av starthäst och nu finns det möjlighet att göra något åt saken. Är jätteglad över funktionen med tanke på vilken nytta den kan vara till!
 
 
   Nu tänker jag sätta mig och spela Zoo Tycoon 2 - jag håller på att dra igenom alla kampanjspel för att låsa upp alla möjliga föremål som finns. Har bara tre-fyra stycken kvar nu!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.