Chrome Pointer

Vem har börjat spela igenom det här igen...?

   I helgen började jag spela Harry Potter & Fången från Azkaban för säkert 394 gången. (Snälla säg att någon tog den referensen?) GAH vad jag älskar det spelet och ni förstår inte min barnsliga lycka över att mitt 14 år gamla HP-spel går att köra på min supernya monsterdator! Such excite!
 
   Den Gyllene Trion vid spelets start
 
   Jag misstänker att det är första gången jag spelar spelet på engelska nu, för jag är rätt säker på att jag bara gjort det på svenska förr. Kan inte påstå att voice actingen är mycket bättre på engelska än på svenska though, haha... satt under de första fem minutrarna och bara gapade över hur illa det lät. Det kändes liksom så himla krystat! Jag som hoppats att det skulle flyta på mer, men sen är det här spelet också några år tidigare än OotP och HBP som jag spelat nästan enbart på engelska. (Tror iofs att HBP aldrig ens blev dubbat till svenska...?)
 
   Jag blev faktiskt lite nervös redan ett par minuter in på Carpe Retractum-utmaningen, för jag stötte på en blocker i form av en bugg. Imparna fastnade i sina animationer och kunde inte kasta sina smällkarameller på mig, vilket i tur innebar att jag inte hade något att döda dem med och inte kunde komma vidare i spelet. Problemet hade en oväntad lösning i form av att man sänker grafikupplösningen innan man knatar fram till spelets första imp, varefter animationen funkar. Jag höjde upp upplösningen direkt efter det och har nu spelat igenom ungefär halva spelet utan några som helst ytterligare problem. Knas!
 
   "Erm... Professor Lupin? That thing doesn't look very friendly."
 
   Videoplaythrough på engelska kanske inte vore så illa...? Tror det kan vara kul. Ibland ser man spel lite från en ny synvinkel då man spelar dem på ett annat språk. Men, något sånt ligger förstås en bra bit in i framtiden. Just nu ligger fullt videofokus på 1) SSO Ride Through, 2) SSL på engelska och 3) Abzû. Jag sätter igång med nya inspelningar till helgen och hoppas att det kommer räcka för ett tag framöver!


Luna Friendstreet

Kul med lite HP! Och ”Turn to page 394”, legendariskt ju ^^

Svar: TACK FÖR ATT NÅGON FÖRSTOD
Esmeralda Silverforce

Anonym

Turn to page 394!
Harry Potter forever♡

Stephanie

Oj, råkade vara anonym!

Lilly Underwood

Det här spelet var min barndom seriöst, spelade det så sjukt mycket och satt i timmar och letade hemligheter xD SÅ ROLIGT, skulle älska en playthrough :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.