Chrome Pointer

Typ 250 videor senare...

   Det finns nackdelar med att vara intresserad av sociala medier! Idag har jag gått igenom ca 250 av mina videor på YouTube och ändrat taggar och titel på dem för att det ska vara tydligare vad det handlar om och dessutom har jag skött min deklaration. Eftersom YouTube är något jag får in lite pengar på (även om det INTE är mycket) måste jag betala skatt på den inkomsten varje år. Viktigt att göra rätt för sig!
   Egentligen hade jag tänkt spendera dagen med videoinspelningar, men jag var så sjukt omotiverad så det struntade jag i. Jag har spelat in en speed build från Zoo Tycoon 2 då jag fick lust att bygga något (det var inte så speedigt - bygget tog en och en halv timme men OMG VAD NÖJD JAG ÄR!!) och nu då jag är färdig med lite annat som tvätt och matlagning tänkte jag spela in ett par avsnitt av min engelska playthrough genom Starshine Legacy så att jag kommer någonstans med den någon gång. Den här helgen blir nog min sista chans för att spela in videor på ett tag; nästa helg står jag nämligen och lastar in flyttkartonger i mitt nya hem. Jag har inte så mycket pryttlar egentligen, men hela familjen ska samlas hemma hos mig och hjälpa mig att bygga ihop mina nya möbler, haha. Kommer bli många långa kvällar efter det då jag fortsätter att rensa hemma hos päronen och flyttar över det jag ska behålla hem till mig.
 
   Nästa vecka är en jättekonstig vecka! Måndag är halvdag och jag jobbar hemma eftersom tisdagen är 1 maj = röd dag = ledigt, onsdag jobb, torsdag har jag tagit ledigt eftersom jag äntligen får nycklarna till min lägenhet och fredag är jobb innan det är helg och jag ska bygga ihop möbler. KAOZZZ
 
   Nu är det kväll så kvällsbild från Horse Life 2 får det bli!


Hello Starfam...

Snygg bild😍

Alva

Hej bästa Esme

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.