Chrome Pointer

Tricky Towers

   TIIIIIIMBER!
 
   Igår klagade jag över min oförmåga att spela plattformsspel, idag kommer ni få höra mig ranta om Tetris. Alltså ni förstår inte hur mycket jag AVSKYR att spela Tetris! Det är stressande som bara den och jag är SÅ dålig på det x)
   Däremot är jag helt tokig i Tricky Towers! Det är Tetris men inte Tetris. Det är en av storfavoriterna i spelhörnan på jobbet under lunchrasterna då man kan spela upp till 4 pers.
 
   Tricky Towers går ut på att du ska bygga ett torn, och du ska bygga bättre än alla de du spelar mot. Sen att alla de du spelar mot kan sabotera ditt torn med hjälp av skumma förmågor som man får tillgång till lite då och då under speltiden, det kan leda till lite frustration, haha. Det här är jag faktiskt helt okej på i jämförelse med klassisk Tetris. Sen är majoriteten av de jag spelar mot något galet duktiga så jag förlorar ju konstant ändå, men lite skadeglad får man vara då man lyckas sabba någon annans torn, haha.
   Jag tror att jag pratade om Tricky Towers i någon av mina Steamvideor tidigare i år? Det här är hur som helst ett av mina favoritspel just nu, det är så simpelt och kul även om det inte alltid är helt enkelt.
 
   Har ni provat Tricky Towers? Vad tyckte ni om det? Om ni inte har provat det, är ni intresserade av att testa?


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.