Chrome Pointer

Tillbaka!

   Jag har spenderat fem dagar på gården där jag sommarjobbar nu. Var egentligen jättesjuk då jag åkte dit, knappt feberfri och superförkyld, så första två dagarna orkade jag knappt mer än att skrittjobba ett par hästar i ridhuset. Först i lördags var jag lite piggare och kunde rida rejäla ridpass på tre hästar om dagen som vanligt. Idag hann jag rida två innan hemgång - och jag ska tillbaka igen redan nästa helg och sköta gården själv med en kompis eftersom ägarna åker bort. 
 
   Jag är lite ledsen över att jag absolut inte hunnit med att spela in några påskvideor i år. Synd! Samma sak med Molnriket. Den här perioden är ju tyvärr som den är; jag är knappt hemma och då jag väl är hemma kan jag ändå inte spela in (för jag totalvägrar att spela in något som helst så länge som min familj är hemma - väggarna här är gjorda av typ papp och man hör ALLT). På onsdag är det exakt en månad tills jag får nycklarna till min lägenhet! Sen kommer det ju dröja innan jag har internet och allt men jag ser så mycket fram emot att kunna utöka mina sociala medier i och med flytten. Det kommer gå att göra så mycket kul!
   Just idag är jag fortfarande så pass förkyld att jag låter som en tonårskille i målbrottet så jag tänker halsa te och börja planera min jobbvecka för att maxa effektiviteten. Det är skönt med långa ledigheter, men då gäller det också att verkligen hinna med allt under de korta jobbveckorna!
 
   Bild från mitt amerikanska konto då Esme och Ash jagade Loretta


Athena Darkrider

Vad tycker du om Molnriket. Lite mer i detalj. Jag själv tycker att tävlingen är lite för inspirerad av Mario Cart. Men det är ju ändå ett kul race.

Svar: Då jag väl får chansen att spela igenom Molnriket (eftersom jag knappt hinner spela SSO längre har jag inte spelat igenom det alls på mina privata konton) kommer jag prata mer om det!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.