Chrome Pointer

Skrutteponny!

   Det händer ibland att folk är intresserade av mitt hästliv som inte bara består av pixelpållar och då är det väl tur att jag once in a blue moon har med mig en kompis då jag är ute och rider så man får något på film! Bra mest för mig egentligen. Som yngre var jag bortskämd med ridhus med speglar, men det har jag inte haft de senaste fem åren och eftersom jag till 95% rider helt ensam är det ibland svårt att veta hur jag sitter. Jag har inget emot fulridning, som ni ser på filmen nedan - det är bättre att fulrida och få resultat för att sedan återgå till att sitta fint med små hjälper än att sitta och "finrida" och bara nöta utan att få igenom hjälperna imo. Dock är det bra att se ATT jag fulrider (då menar jag mitt vedervärdiga skänkelläge) på den här ponnyn, för då vet jag vad jag ska tänka på med henne. Hon har världens bekvämaste dressyrsadel, men däremot är hon nästintill skänkeldöv vilket gör att jag nästan undermedvetet kickar upp fötterna för att få fram en reaktion. Man sitter så sjukt stabilt i sadeln att man inte ens märker om fötterna är ute och flyger...
 
   Background: Ponnyn har vilat sen i september och hade ridits i typ två-tre veckor då vi filmade det här klippet. Jag hade suttit på henne en gång tidigare och har alltså inte ridit på henne mer än så. Hemskt trevlig ponny som dock är väldigt omusklad och sen väldigt lat på det. Hon ger ingenting gratis, men det är en cool och snygg ponny! (I trav åtminstone - i galoppen bockade hon i varje fattning och bröt av till skritt efter tre steg för att hon inte ORKADE hålla galoppen, haha. Mycket jobb där!)
 
 

🌟I do NOT need any riding advice thanks, the pony’s owner is a former World Cup rider and I’m riding her according to his instructions 😊🌟 I did promise you a riding video, and here it is, like 2 week’s later 😅 This was my second time riding this pony who has been mostly resting since September and we’re ridden for just a couple of weeks when I had a couple of sessions with her. Such a sweet little girl, but she’s also incredibly lazy and needs some more work to be easier to ride. I was very pleased with her though, she just needs some more exercise and more muscles! #IRL #NoIStillDontOwnAHorse

Ett inlägg delat av ✨Esmeralda "Esme" Silverforce✨ (@gamingbyesme) 18 Apr 2018 kl. 12:20 PDTKom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.