Chrome Pointer

Re-design

   På lediga stunder (vilka inte är många just nu) finurlar jag på lite grafisk design. Jag hade nämligen tänkt omarbeta min logga lite. Jag älskar min logga, men ibland är den svår att arbeta med och det passar sig inte särskilt bra för mina sociala medier. Jag vill ändå komma fram till något som är så likt att jag kan fortsätta använda loggan jag har då jag vill, men det här blir en trasslig process som jag funderat länge över. Nu har jag slutligen börjat sätta ihop moodboards på vad jag tror jag är ute efter och sen får vi väl se vad jag lyckas snickra ihop... Egentligen borde det här vänta till bättre tider, men jag är otålig och vill göra visionen till verklighet. Borde dock sluta upp med att sitta med sånt här till sent på nätterna... Då jag flyttar ska jag vända på dygnet lite, börja åka in till jobbet mycket tidigare på mornarna för att kunna åka hem tidigare. Det har inte fungerat i min nuvarande livssituation men framöver, då det går, kommer jag ha så mycket mer tid på kvällarna. Jag är överlag väldigt morgonpigg så jag tror det kommer passa mig jättebra!
 
   I övrigt sitter jag faktiskt med en spelrecension som ska ut här då jag fått ordning på lite bilder. Ska bli jättekul att kunna prata om ett "nytt" spel, som jag faktiskt inte hunnit nämna alls på bloggen tidigare! Den bör komma någon gång under veckan.
 
   Förutom det? Ny video finns idag på min svenska YouTube och i morgon är det uppdatering i Star Stable. Dagens video är tyvärr den allra sista i mitt videobibliotek och jag tror inte att jag hinner spela in något nytt till nästa vecka... jag kommer börja bunkra upp igen nästa helg, men denna helg är det bara flyttplanering som gäller!
 
   Härlig Mistfallbild på Esme och Ash!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.