Chrome Pointer

Mitt problem med plattformsspel

   Jag är en sån där person som ibland kan uppskatta att se saker från sidan om istället för att uppleva dem själv. Jag kan alltså utan problem sitta på sidan av och lyssna på en konversation utan att riktigt behöva gå in i den, och då det kommer till spel sitter jag hemskt gärna och tittar på medan andra spelar plattformsspel. Min pappa spelade mycket spel då jag var liten, så jag är sedan tidig ålder drillad till att stirra mig blind på en kutande liten Super Mario och skrika "HOPP HOPP" varje gång som den lille rörmokaren ska vidare i sin värld.
   Jag tycker det är sjukt kul att titta på plattformsspel, men då jag själv ska ta mig igenom en nivå i valfritt plattformsspel blir jag döstressaf och vill checka ut direkt, haha. Jag försöker utmana mig själv för att jag helt enkelt vill vidda mina gamingvyer, men det är ju inte helt enkelt. Ett spel som dock fungerar väldigt bra för mig är Unravel! Det är plattform, men inte på tid och man kan lätt stå kvar och fundera ett tag innan man ger sig in i nästa pussel för att komma vidare.
 
   Yarny är på flygtur
 
   Sen tycker jag inte Unravel är vidare enkelt. Första nivån är enkel, haha. Jag har inte spelat Unravel på ett tag nu, och jag satt verkligen fast då jag sist avslutade. Jag var iofs lite för trött för att orka med att fundera över vad jag höll på med - jag spelar ofta sent på kvällarna - så det måtte gå lite bättre nästa gång...
   Tur ändå att det inte är ett sånt där spel där man hela tiden tvingas fortsätta framåt! Om jag inte minns fel finns det några Super Mario-nivåer i olika spel där man hela tiden tvingas hålla sig i rörelse och inte kan stå still och invänta bättre tider. Sure att man inte kan bli uppäten av en aggressiv lämmel i Super Mario, men det finns ju ändå en miljon andra saker att stressa över...
 
   Vad tycker ni om plattformsspel? Bu eller bä? För min del är det mestadels Bu, men jag skulle vilja försöka bli lite mer säker med spelen så jag kan spela mer plattform utan att stressa sönder, haha...
 
   Esme ♥ puzzles!


Delfina

Jag är som du, både att jag föredrar att enbart sitta och lyssna på konversationer med mindre jag faktiskt har något värt att säga (vilket jag aldrig har) och att plattformsspel inte riktigt är min grej. SSO är skönt, där kan man lunka runt i sakta mak mellan uppdragen om man så önskar.

Monique Skydawn

Har ni annonserat vinnarna för SC tävlingen på din kanal ännu? :)

Svar: Yes, precis som utlovat kontaktade jag alla vinnarna i måndags.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.